26 noiembrie 2014

Nanogold

   Și am revenit! A trecut ceva timp, dar am revenit cu forțe proaspete :)
   Astăzi am să vă prezint o gamă, mult așteptată, Nanogold by LR.
   După cum știți pielea nostră are mai multe straturi și fiecare funcționează diferit.




   Iar în funcție de vârstă nevoile sunt diferite. La 30 de ani încep să apară ridurile de expresie, pielea prezintă perioade de deshidratare, apar cearcănele...
   De ce? Pentru că regenerarea celulară este constantă. Rolul substanțelor și fibrelor cheie începe să fie afectat de radicalii liberi și factorii de mediu. Lipsa apei și nutrienților se resimte asupra pielii.
   După cum am spus mai sus în funcție de vârstă pielea are nevoi diferite. De la 30 de ani avem nevoie de o protecție sporită UV și protecție antioxidantă. Avem nevoie de o îngrijire sistematică după tipul de ten, îngrijire auxiliară, cum ar fi seruri, măști și îngrijire anti-îmbătrânire.
   Recomandarea LR și a mea, pentru pielea dumneavoastră este Nanoglod.




   Complexul anti-îmbătrânire de ultimă generație Nanoglod conține :

  • Aur
  • Mătase
  • Uvinul A Plus® (BASF)
  • Syn®-Coll (Pentapharm)
  • Aglycal®
  • TIMP-Peptide®

   Cum acționează aurul și mătasea?

   În primul rând ca barieră împotriva radiațiilor UV-A și a radicalilor liberi, în al doilea rand ca sprijin în refacerea colagenului propriu pielii.
   Aurul și mătasea, împreună, absorb radiațiile UV-A și înlătură radicalii liberi; mătasea activează și ea refacerea colagenului. Aurul depus pe fibrele de mătase este transportat către fibrele de colagen. Se înfășoară pe structura colagenului ca o pânză și formează un strat ca de vată.

Uvinul A Plus® (BASF)

   Este un foarte puternic filtru UV. Absoarbe radiațiile UVA cu un spectru de 400 nm, protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi și împotriva ridurilor produse de soare.


Syn®-Coll

   Este o formula cu trepeptide, care acționează prin compensarea deficitului de colagen din piele si stimulează sinteza de colagen.

Aglycal®

   Este un complex patentat de substanțe marine și din plante, care protejează colagenul și acidul hialuronic de acțiunea radicalilor liberi. Acționează împotriva glicației ( rigiditatea țesutului în urma reacției dintre glucoză și grupele proteice din colagen).

TIMP-Peptide®

   Este peptidă sintetică purificată și liofilizată, care acționează împotriva distrugerii fibrelor de elastină și previne foto-îmbătrânirea.

   Gama Nanoglod este o gama pentru îngrijirea completă a pielii dumneavoastră!


Crema de curățare cu ulei din germeni de orez și vitamina E




Loțiune tonică cu pantenol și acid citric




Cremă de zi cu Aglycal®, TIMP-Peptide® și Uvinul A Plus®




Cremă de noapte cu TIMP-Peptide®, Aglycal® și Syn®-Coll


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu