18 septembrie 2014

Să vorbim despre păr :)

       Hello din nou, recunosc că nu îmi prea permite timpul să scriu foarte des, dar am revenit :)
   Astăzi m-am decis să scriu despre unul dintre cele mai bune tratamente de păr (clar testat de mine).
   Recomandarea LR și a mea pentru prevenirea căderii părului, L-RECAPIN.



  Aș vrea să încep cu câteva păreri despre păr și cauzele căderii lui, pentru că este o problemă des întalnită mai ales din cauza mediului, stilului nesănătos de a mânca și a factorilor externi, pe care doamnele și domnisoarele le cunosc foarte bine :)
  Podoaba capilară are o mare însemnătate în viata noastră socială și ne dă indicații cu privire la starea de sănătate a întregului nostru organism. Pentru a înțelege mai bine cauzele și soluțiile căderii părului este important să știm cum crește, se dezvoltă și cade.

  Firul de păr trece prin 3 faze :

  • Faza anagenă – este perioada în care firul de păr tânăr crește și poate dura câțiva ani, iar odată cu înaintarea în vârstă acesta se diminuează simțitor.
  • Faza catagenă - este perioada în care firul de păr este la maturitate. De obicei durează câteva luni, depinzând de cât de bine este fixată și hranită radăcina.
  • Faza telogenă – este perioada în care firul de păr regresează și cade, iar în cazul unui scalp sănătos zona germinativă se reface, putând da naștere unui nou fir de păr.

  Sunt multiple cauzele, atât interne cât și externe, după cum am mai spus, care duc la pierderea părului, acestea afectând firul de păr în diferitele stadii ale sale. Cauzele severe sunt cele care afectează capacitatea de regenerare și crestere a unor noi fire de păr întrucât pot duce la calviție permanentă.

  L-RECAPIN se adresează urmatoarelor cauze care determină căderea părului :

  • Cauze hormonale, genetice : cauza principală a calvitței la bărbați
  • Hrănirea necorespunzătoare a rădăcinii părului – din cauza proastei circulații sangvine la nivelul scalpului
  • Fixarea slabă în scalp – din cauza unei structuri deteriorate a rădăcinii părului
  Și să vorbim despre ingrediente :

 ACIDUL OLEANOLIC – este obținut din frunzele de măslin, inhibă atacul DHT ( dihidrotestosteron) asupra foliculilor de păr.


 APIGENINA – este un bioflavonoid obținut din citrice, care stimulează microcirculația, facilitând hrănirea rădăcinii părului.


 BIOTINYL-GHK – este o tripetidă compusă din biotina și aminoacizi. Stimulează metabolismul celular, îmbunătățind structura rădăcinii firului de păr.


  Cum funcținează acest tratament? Este simplu, actiunea hormonală care duce la căderea părului este inhibată. Prin folosirea cu regularitate rădăcina firului de păr este întărită, iar structura sa este refăcută, reconstruindu-se capacitatea sa germinativă. Îmbunătățirea circulaței sangvine, asigură nutrienții necesari în faza anagenă ( de creștere ) a firului de păr.

   Cum se folosește? Pentru a obține rezultate satisfăcătoare recomand gama L-RECAPIN pentru o perioadă de cel puțin 4 luni cu utilizare zilnică.



  Șamponul L-RECAPIN este ideal pentru pregătirea optimă a părului și scalpului înaintea folosirii tonicului. Curăță delicat și îngrijește.



  Tonicul L-RECAPIN se aplică de doua ori pe zi, la rădăcina firului de păr cu ajutorul pipetei din ambalaj. Se masează ușor pentru a facilita raspândirea soluției pe toată suprafata scalpului și se lasă să acționeze fără a clati. ( nu îngrasă părul) În cazul în care folosiți uscătorul de păr, vă recomand să fie la o viteză mică sau medie.
   Vă invit să le testați și să îmi spuneți părerile voastre.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu