16 ianuarie 2015

Figuactiv Body Mission 28 Days!

   Bun găsit și La mulți ani!
   Am lipsit mai mult decât mi-am propus, dar am revenit cu forțe proaspete! Și pentru că au trecut sărbătorile și concediile, astăzi voi aborda un subiect mult așteptat de mulți dintre voi. Cum să slăbim ușor în doar 28 de zile!
   Cea mai mare problemă este că mulți oameni își doresc : o altă greutate, să slăbească ușor, să se simtă mai bine. Dar cum rezolvăm această problemă în modul cel mai eficient ?
   Peste tot există o multitudine de diete extreme, dar cercetările științifice evaluează multe dintre ele ca fiind incomplete, fără continuitate și dăunătoare sănătății. Altă problemă ar fi că eșuează zi de zi, din cauza faptului că există o stare continuă de foame sau de poftă, nu există diversitate, poate fi o dietă prea complicată sau deloc practică, se renunță la prea multe și nimic nu mai are gust și cel mai important ar fi lipsa de motivație și sprijin.
   Pentru toate aceste lucruri s-a găsit o soluție! Nu este o nouă dietă, ci este o soluție venită bineînțeles de la LR Health&Beauty Sistems, Figuactiv Body Mission 28 de zile.





   Ce reprezintă Figuactiv Body Mission ? O soluție pentru a slăbi rapid, simplu și treptat. Acestă soluție vine cu 2 variante, după cum am mai spus, cea rapidă este vizibilă în doar 28 de zile, pentru că acceleratorii de dietă ajută la arderea grăsimilor. Pasul 2 și cel mai simplu, este că implementarea este foarte ușoară și adaptabilă vieții de zi cu zi.
   Acest program chiar funcționează! ? În primul rând pentru că l-a testat mama mea! Și nu există efectul de Yo-Yo, eficiența este dovedită științific, iar sprijinul și motivația garantează succesul acestui program!
   Figuactiv Body Mission oferă mai mult decât un simplu slăbit, căci în 28 de zile veți fi mai sănătoși, cu un risc mult mai scăzut pentru boli cronice, o întărire a sănătății fizice și psihice; veți fi mai atrăgători, prin îmbunătățirea figurii, prin încrederea în sine și nu în ultimul rând vă veți simți mult mai bine, pentru că starea de bine generală se îmbunătățește!





   Figuactiv Body Mission este un concept general inovator ce constă în :


   MESE :  Înlocuiți 2 mese și aveți o masă principală la alegere!

   ACCELERATORI AI DIETEI : Produsele suplimentare care ajută la eliminarea grăsimii sunt unmare plus pentru sănătate!

   "UNELTE" EXTRA : Sprijin pentru o motivare mai mare și o rezistență mai bună!

   Și să vedem cum funcționează mesele!
   Esența acestui program este alimentația delicioasă și sănătoasă, iar noi o numim ALIMENTAȚIA ISTEAȚĂ. Puteți înlocui 2 mese pe zi cu shake-uri dulci, supe gustoase, muslii proaspăt sau batoane practice, dar puteți savura și o masă deliciosă pe zi, după gustul dumneavoastră, atunci când vă este convenabil, cu familia, cu prietenii, acasă sau la drum. :)




   Slăbitul devine mai eficient, iar sănătatea dumneavoastră poate profita de pe urma acceleratorilor de dietă; și să vă explic cum funcționează.
   Un accelerator de dietă este Băutura Proteică Figuactiv, care conține 5 componente diferite ale proteinelor. Proteinele prețioase contribuie la protecția masei musculare și accelerează arderea grăsimilor.


   Cel de-al 2-lea este Probalance, un complex de minerale alcaline pentru echilibrul interior, care ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor, lăsând în urmă țesuturile mai tonifiate. Mai multe despre Probalance puteți citi într-o postare anterioară :)


   Iar al 3-lea accelerator este Ceaiul din Plante Figuactiv, care ajută la eliminarea toxinelor și curățarea interioară. Atenuează pofta de mâncare, diminuează oboseala și conferă o stare de bine.




   După cum spuneam și mai sus este foarte importantă motivația și sprijinul în orice program de slăbit, iar pentru toate acestea avem unelte extra!

      1. Aplicația online, pe smartphone sau calculator



   Succesul în urma slăbitului vizibil în format scris, sprijin zilnic pentru a vă motiva, iar în plus veți găsi informații suplimentare aprofundate, idei de rețete și multe, multe altele.

  1. Îndrumare din partea partenerilor LR/ Consultanții Body Mission



   Introducerea și îndrumarea de către partenerii LR pentru a putea beneficia de experiențele personale ale acestora :)

     3. Sprijin din partea Echipei LR



   Consultanți și doctori vă stau la dispoziție pentru întrebări, chiar și în situații mai grele NU sunteți singuri!

   După părerea mea programul Figuactiv este o soluție modernă și inovatoare pentru a slăbi repede și ușor, conceput de echipa LR, recomandat de nutriționiști specializați în reducerea greutății și are un principiu, ALIMENTAȚIA ISTEAȚĂ.
   Pe scurt, a mânca inteligent înseamnă:
  1. Ușor – Slăbitul cu ajutorul dietei Body Mission este ușor, funcționează fără a număra puncte sau calorii.
  2. Sigur – Dovedit științific, principiul este recomandat de nutriționiști. Alimentația conține toți nutrienții și micronutrienții necesari.
  3. Deștept – Cunoștiințele cele mai moderne și experiența stau în spatele conceptului.
  4. Eficient – Slăbitul funcționează rapid și eficient, nu se renunță la gust, astfel rezistența este de lungă durată și ușoară.
  5. Durată - Efectele de Yo-Yo sunt excluse. Totul se bazează pe un succes de slăbit de lungă durată.

   Vă propun să începeți propria dietă cu Figuactiv Body Mission pentru că nu putem avea pretenția la ceva bun, dacă nu și acționăm! Această dietă reprezintă un aspect personal, aveți propria poveste și propriile vise, aveți greutatea ideală în fața ochilor și parcurgeți propriul drum spre țintă.

   Setați-vă ținta personală !  
   Alegeți-vă gustul preferat !
   Configurați-vă propria aplicație online !
   Clarificați toate întrebările pe care le aveți cu noi, partenerii LR !            
   Începeți !!!

   După tot ce am povestit, cu siguranță v-am convins să încercați acest program! Vă urez succes!



   Și pentru cei încă suspicioși, vă invit să-l urmăriți pe bunul meu prieten Cătălin Suman :)








0 comentarii :

Trimiteți un comentariu