22 septembrie 2014

O gamă specială pentru bărbați!

   Hello din nou :) M-am gândit îndelung despre ce să scriu astăzi și am ales o gamă destinată bărbaților. Nu numai noi, femeile, vrem să fim frumoase în fiecare zi și investim timp, bani și energie în îngrijirea personală. Și bărbații vor același lucru și sunt dispuși să petreacă ore întregi la salonul de cosmetică pentru a avea grijă de imaginea lor.
   Din acest motiv, astăzi voi scrie despre o gamă specială, destintă exclusiv lor, PLATINUM by MARCUS SCHENKENBERG.
   Bărbații sunt diferiți, la fel și pielea lor, au porii mult mai mari, îmbătrânesc mai târziu, dar mai rapid, au o secreție mai mare de sebum și mai mulți factori de stress din cauza bărbieritului zilnic.   Ținând cont de ritmul rapid al vieții și stressul exercitat de mediul nostru înconjurător asupra pielii noastre, LR a dezvoltat un sistem perfect de îngrijire, special conceput pentru bărbatul modern.


   Acestă gamă vă este prezentată în exclusivitate de către MARCUS SCHENKENBERG, cel mai faimos top-model masculin din lume: ” Aspectul fizic este capitalul meu, întreținerea lui este PLATINUM!”


   Gama PLATINUM by MARCUS SCHENKENBERG a primit locul 3 în cadrul premiilor acordate de către BSB pentru inovație.


   Produsele extrem de eficiente combinate cu pași simpli de întreținere și cu formulele inovatoare prezintă progresele cele mai recente înregistrate în fiziologia pielii. Substanța activă exclusivă matrix-em® oferă cele mai performante rezultate în îngrijirea pielii bărbatului și protejează perfect împotriva apariției semnelor de îmbătrânire. Aspectul uscat, dur și încărcat de sebum este acum tratat cu succes. Formula care împrospătează și asigură hidratarea optimă a pielii, îmbogățită cu un parfum deosebit de plăcut, face ca gama PLATINUM by MARCUS SCHENKENBERG să deschidă o nouă eră a îngrijirii pielii bărbaților.


   Și să le luăm pe rând :)

PLATINUM – Cremă Anti-Îmbătrânire ( Anti-Aging Cream )

   O armă multifuncțională împotriva ridurilor. Dacă doriți să preveniți îmbătrânirea tenului, dacă doriți ca pielea dumneavoastră să nu își piardă elasticitatea și fermitatea, crema anti-îmbătrânire este soluția ideală. Redă pielii elasticitatea, suplețea și previne apariția semnelor de îmbătrânire.



Pentru elasticitate
   PLATINUM matrix-em® reglează producerea de noi fibre de colagen la nivelul pielii, îmbunătățindu-i astfel elasticitatea.

Hidratarea optimă
   Apa ghețarilor din Alpii elvețieni, acidul hialuronic și vitamina E inundă pielea cu prospețime și hidratare.

Calmează iritațiile după bărbierit
   Extractul de cactus Aqua Cacteen® se așează pe piele ca o peliculă protectoare care calmează. Se aplică dimineața și seara pe pielea bine curățată și se întinde atât pe față cât și pe gât cu mișcări delicate, masând ușor.


PLATINUM Express Eye Cooler

   Specialist în tratarea pielii din jurul ochilor. Oboseala și stressul sunt vizibile în special în zona ochilor, iar Express Eye Cooler combate formarea cearcănelor, a pungilor de sub ochi și a ridurilor.




Diminuează pungile și zonele de culoare închisă de sub ochi
   Formula contine Cytobiol Lumin-Eye®, un amestec puternic pentru ochii umflați și cercurile de culoare închisă din jurul lor.

Asigură un plus de prospețime
   Crodarom Green Coffee, un extract din boabe de cafea nefermentate, stimulează și revitalizează pielea. Redă prospețimea ochilor obosiți.

Netezește ridurile
   Pigmenții ce reflectă lumina ajută la reducerea ridurilor, acidul hialuronic și PLATINUM asigură hidratarea optimă și netezește ridurile din jurul ochilor. Se aplică dimineața și seara în jurul ochilor, se întinde uniform masând ușor dinspre nas spre extremități, pentru a stimula absorbția.


PLATINUM Gel Anti-Strălucire ( Express Anti-Shine )

   Specialist în matifierea pielii. Atunci când tenul dumneavoastră are un aspect lucios și gras, PLATINUM Gel Anti-Strălucire acționează ca un burețel asupra pielii. Elimină excesul de sebum și aspectul lucios, eliberează porii.




Reducerea aspectului lucios
   Evermat, o combinație de substanțe active din extractul de Enantia Chlorathan si acid oleanolic, reduce dimensiunea porilor și strălucirea nedorită a pielii.

Pielea devine mai fină
   Pigmenții speciali se depun pe piele ca o pudră. Pielea va avea un spect mai neted și mat.

Hidratare optimă și îngrijire antirid
   PLATINUM matrix-em® și acidul hialuronic îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii. Tenul devine mai ferm și vizibil mai neted. Se aplică dimineața și în caz de nevoie, distribuind uniform.



PLATINUM Express Energizer

   Sau bronzul de acasă :). Dacă aveți un ten mai palid, păreți mereu obosit și fară tonus, Express Energizer redă tenului dumneavoastră aspectul proaspăt, sănătos și natural de vacanță.




Efect ușor de bronzare
   Îngrijire specială, foarte performantă, cu DHA ( Dihidroxiacetona este un agent de bronzare provenit din plante. Colorează pielea fară a folosi radiații UV. ). Reacționează în mod natural cu pielea și îi asigură un bronz natural. Se aplică perfect, fară a lăsa urme.

Aspect proaspăt
   Cocktail-ul mineral Sepitonic M3®, stimulează regenerarea celulelor, asigurând astfel prospețimea și fermitatea pielii.

Hidratare optimă
   Pentavitin® și PLATINUM matrix-em® asigură hidratarea optimă a tenului. Pielea dumneavoastră va străluci de sănătate și prospețime. Se aplică zilnic dimineața, până la obținerea bronzului dorit, apoi se aplică de 2-3 ori pe săptămână ( combinat cu PLATINUM Cremă Anti-Îmbătrânire ). După aplicare spălați mâinile atent cu săpun :)

   Sper că vă va fi folositor subiectul de astăzi și aștept sugestii pentru următorul :) Iar pentru cei ce ați folosit sau folosiți această gamă, aștept părerile voastre!
Vă doresc o săptămână ușoară!




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu