16 ianuarie 2015

Principiul înlocuirii meselor

   Pentru că în articolul anterior v-am convins să încercați programul de slăbit Figuactiv Body Mission, am vrut să completez și să aprofundez principiul înlocuirii meselor în general.



   Înlocuirea anumitor mese cu produse precum cele de la Figuactiv, este o metodă stabilită și renumită în cazul tratării obezității. Produsele de înlocuire sunt produse în conformitate cu reglementări clare. Chiar și doctori, chiar și clinici lucrează cu aceste produse și ajută astfel oamenii să reducă greutatea lor. Dieta Figuactiv Body Mission face parte din categoria dietelor cu înlocuitori de masă, iar aceasta este recunoscută pe plan medical pentru reducerea greutății.

   Înlocuirea a 2 mese pe zi cu Figuactiv duce la reducerea numărului de calorii, iar corpul arde grăsimi. În plus oferă micronutrienți ( vitamine, minerale, acizi grași Omega 3 ) și nu trebuie să săriți nici o masă! Vă puteți bucura de masa principală a zilei, alături de familie și prieteni, sau un prânz de afaceri! Este un program potrivit pentru un uz zilnic și este ușor de urmat.



   Aprofundând acest principiu, cred că este necesar să înțelegem ce conține fiecare produs în parte și ce beneficii aduce. Așa că voi începe cu Băutura Proteică Figuactiv.



   Proteine prețioase care protejează mușchii! Acestă băutură asigură un supliment de proteine din 5 surse de înaltă calitate, protejează împotriva degradării mușchilor și astfel ajută la menținerea greutății pe termen lung ( fără efect de Yo-Yo ). În plus acestă băutură sporește arderea grăsimilor în timpul nopții și automat sprijină în scăderea în greutate.

   Despre Probalance am mai povestit anterior, dar îl putem recapitula :)



   Aceste oligoelemente reduc aciditatea din organism, sprijină echilibrul acido-bazic, stimulează metabolismul și nu în ultimul rând ajută la eliminarea toxinelor și tonifică țesuturile.

   Arderea grăsimilor detoxifică organismul. Așadar, stimulați detoxifierea cu Ceaiul de plante Figuactiv!



   Plantele din Ceaiul Figuactiv sunt într-o combinație eficace, pentru că :
Urzica – stimulează funcționarea rinichilor
Ceaiul de Rooibos - ajută la eliminare
Frunzele de Mate – reduc apetitul
Lemongrass – ajută la eliminarea fluidelor
Licorice – sprijină arderea grăsimilor
Ceaiul verde – menține organismul alert și sprijină productivitatea

   Și am ajuns la shake-uri :). Acestea vin în 3 variante : Latte Macchiato, Căpșuni și banane sau Vanilie.


   Cel mai important Nu conțin gluten sau adaos de zahăr! Au un conținut caloric scăzut, conțin fibre care dau senzația de sațietate, iar o porție asigură în medie 40% din necesarul de vitamine și minerale.

Mai departe avem Figuactiv Vital




   Unde mă voi repeta și vă voi spune că NU conține gluten sau adaos de zahăr! Are un conținut caloric scăzut, conține fibre care dau senzația de sațietate, iar o porție asigură în medie 40% din necesarul de vitamine și minerale. Acesta se poate amesteca cu iaurt sau lapte, conține bucăți crocante de afine și cereale.

   Am ajuns la supe, care credeți-mă sunt delicioase, mai ales dacă mai adăugați pentru diversitate, legume proaspete sau fierte! Yammm..... Supele vin și ele în 3 variante : Supa cu cartofi Auberge, Supa de roșii Mediterranee și nu în ultimul rând preferata mea Supa de legume și curry India!



   Acestea nu conțin gluten sau lactoză, au un conținut caloric scăzut și asigură în medie 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale.
   Și pentru că tot timpul la diete râvnim la ceva dulce, LR s-a gândit și la asta! Batoanele Figuactiv!




   Batoanele Figuactiv vin și ele în 3 variante delicioase : gust de Caramel Crocant, cu gust de Căpșuni și gust de Nuga! Nu conțin adaos de zahăr, au un conținut caloric scăzut, un baton este = cu o masă și sunt ideale pentru cei ca mine care nu pot renunța la dulciuri!

   Tot pentru cei ca mine, care sunt tentați când vine vorba de dulce, mai am o surpriza Figuactiv Linee!



   Figuactiv Linee este bogat în fibre și crom! Sprijină detoxifierea, îmbunătățește flora intestinală și ajută la menținerea greutății!

   Acestea fiind spuse, sper ca v-am convins a 2-a oară să încercați programul nostru Figuactiv Body Mission 28 days! Iar pentru orice întrebare mă găsiți pe Facebook :) Vă pup și weekend liniștit :)






0 comentarii :

Trimiteți un comentariu